Marit bouwmeester

Nederland Waterstofland Koplopersevent 2023

Nederland koploper in waterstof? Dat willen we, dat kunnen we en dat moeten we. Waterstof is immers een cruciale pijler onder onze energie- en klimaatdoelen en een aanjager van ons nationale verdienvermogen. Niet zo gek dus dat onze nationale selectie van industrie, infrastructuur en politiek voor goud gaat.


Maar tussen ambitie en eremetaal zit een heldere koers, naadloze samenwerking en bovenal actie. Wij moeten vol uit de startblokken.Nu! Daarom voert Koplopersevent 2023 dit jaar het motto: NEED FOR SPEED! En daarin hebben wij jouw visie, ervaring, ondernemingskracht én waterstofcommitment keihard nodig. Vandaar deze persoonlijke ‘save the date’.

Op donderdag 1 juni 2023 (12.00 – 18.00 uur) laten wij publiek en privaat Nederland horen dat waterstof voor ons geen intentie is, maar een investeringsbesluit. Wat ons betreft mogen de ankers los. En waar kunnen wij dit signaal beter afgeven dan op historische Forteiland Pampus?

De Nederlandse waterstofselectie is uit de startblokken en kiest koers richting de Parijs-finales van 2024, 2030 en 2050. Wij zien uit naar een spetterend en versnellend Koplopersevent 2023 dit alles onder leiding van Anna Gimbrère (NPO) en Jörg Gigler (TKI New Gas). En naar jouw komst natuurlijk.Wil je ons voor 18 april bevestigen dat jij onze gast bent op Pampus?

Programma

Het Nederland Waterstofland Koplopersevent 2023 vindt plaats van 12.00 – 18.00 uur. Het specifieke programma volgt later.

Praktische informatie

  • Locatie: Forteiland Pampus, Muiden
  • Meer informatie betreffende parkeren volgt z.s.m.
Bevestig hieronder je aanwezigheid